Jo Lajoša 2

Sledeći u nizu, višeporodični stambeni objekat bruto površine 3214 m2, spratnosti Su+P+6 sa 33 stana i 9 garažnih mesta na veoma atraktivnoj lokaciji.
Izgrađen nadomak strogog centra grada, objekat se nalazi u manje prometnoj ulici Lajoša Joa pod rednim brojem 2. Građena je u prepoznatljivom stilu, odnosno po uzoru na prethodno izgrađene višespratne objekte u ovom kvartu. Poseban detalj je specifično izrađena ograda na balkonima sa upotrebom kovanih elemenata.

Informacije
Spratnost: Su+P+6
Stambene jedinice: 33
Garažna mesta: 9
Bruto površina: 3214 m2

Jo Lajoša 2

Sledeći u nizu, višeporodični stambeni objekat bruto površine 3214 m2, spratnosti Su+P+6 sa 33 stana i 9 garažnih mesta na veoma atraktivnoj lokaciji. Izgrađen nadomak strogog centra grada, objekat se nalazi u manje prometnoj ulici Lajoša Joa pod rednim brojem 2. Građena je u prepoznatljivom stilu, odnosno po uzoru na prethodno izgrađene višespratne objekte u ovom kvartu. Poseban detalj je specifično izrađena ograda na balkonima sa upotrebom kovanih elemenata.

Informacije
Spratnost: Su+P+6
Stambene jedinice: 33
Garažna mesta: 9
Bruto površina: 3214 m2

Komforni i prostrani stanovi različitih struktura

Stanovi su projektnim rešenjem prilagođeni različitim potrebama i to u rasponu od garsonjera pa sve do četvorosobnih stambenih jedinica. Prostorije su smisleno raspoređene u svrhu veće iskorišćenosti prostora uz pružanje velikih mogućnosti za unutrašnje uređenje po volji kupaca.

Parking u dvorištu i suterenu zgrade

U skladu sa važećim propisima i urbanističkim planovima, zgrada poseduje dvorište koje je namenjeno za automobile u svrhu povećanja kapaciteta parking mesta. Pored dvorišta, stanarima je u ponudi mogućnost da obezbede parking mesto i u suterenu zgrade.

Visok nivo iskorišćenosti prirodnog svetla

Ceneći prirodne resurse, investitor teži da u svim svojim objektima obezbedi što bolju iskorišćenost dnevnog svetla. Projekat je osmišljen tako da se vertikalna komunikacija obogati dnevnom svetlošću kroz neprekidne staklene površine.

Materijali korišćeni u gradnji obezbeđuju visoku efikasnost i trajnost objekta.

U izgradnji objekta se koristila isključivo puna opeka. Fasada je izgrađena sistemom “sendvič zid” za obezbeđivanje visokog nivoa energetske efikasnosti, a između stambenih jedinica zid debljine 25cm za što bolju zvučnu izolaciju. U unutrašnjosti zgrade takođe su korišćeni kvalitetni materijali – prirodni kamen za oblaganje stepeništa, te kombinacija parketa i keramičkih pločica u stambenim jedinicama.

Grejanje na gas – povoljni režijski računi!

Zgrada je priključena na gas što se na prethodnim objektima pokazalo kao izuzetno efikasno rešenje kada je u pitanju kvalitetno grejanje i povoljni računi čak i u najhladnijim danima u toku zime.

Kvalitetna PVC Stolarija

Kako bi se informacija o energetskoj efikasnosti zaokružila, pored kvalitetnih tradicionalnih materijala i grejanja na gas, ključnu kariku u tom lancu predstavlja visoko kvalitetna PVC stolarija izrađena od nemačkih Gealan šestokomornih profila. Kao krajnji rezultat ove kombinacije zgrada je dobila Energetski pasoš B razreda što predstavlja odličnu klasu za kvalitetan život u ovoj zgradi.

Sigurnost pre svega

Neizostavan segment svakodnevnog života na koji se obraća posebna pažnja jeste bezbednost stanara i njihove imovine. Kao i svi naši objekti, objekat u Jo Lajoša je takođe opremljen savremenim video nadzorom kao i interfonom sa kontrolisanim ulaznim vratima. Pored ulaza u zgradu, svi stanovi poseduju sertifikovana sigurnosna vrata.

Nešto smo propustili da napišemo?

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.