Jo Lajosa zgrada Cenzar

Jo Lajoša 2

Četvrti u nizu, višeporodični stambeni objekat bruto površine 3214 m2, spratnosti Su+P+6 sa 33 stana i 9 garažnih mesta na veoma atraktivnoj lokaciji.
Izgrađen nadomak strogom centru grada, objekat se nalazi u manje prometnoj ulici Lajoša Joa pod rednim brojem 2. Građena je u prepoznatljivom stilu, odnosno po uzoru na prethodno izgrađene višespratne objekte u ovom kvartu. Poseban detalj je specifično izrađena kovana ograda na balkonima.

Informacije
Spratnost: Su+P+6
Stambene jedinice: 33
Garažna mesta: 9
Bruto površina: 3214 m2

Jo Lajoša 2

Sledeći u nizu, višeporodični stambeni objekat bruto površine 3214 m2, spratnosti Su+P+6 sa 33 stana i 9 garažnih mesta na veoma atraktivnoj lokaciji. Izgrađen nadomak strogog centra grada, objekat se nalazi u manje prometnoj ulici Lajoša Joa pod rednim brojem 2. Građena je u prepoznatljivom stilu, odnosno po uzoru na prethodno izgrađene višespratne objekte u ovom kvartu. Poseban detalj je specifično izrađena ograda na balkonima sa upotrebom kovanih elemenata.

Informacije
Spratnost: Su+P+6
Stambene jedinice: 33
Garažna mesta: 9
Bruto površina: 3214 m2
Cenzar - pogled iz stana

Komforni i prostrani stanovi različitih struktura

Stanovi su projektnim rešenjem prilagođeni različitim potrebama i to u rasponu od garsonjera pa sve do četvorosobnih stambenih jedinica. Prostorije su smisleno raspoređene u svrhu veće iskorišćenosti prostora uz pružanje velikih mogućnosti za unutrašnje uređenje po volji kupaca.

Cenzar - pogled iz stana

Parking u dvorištu i suterenu zgrade

U skladu sa važećim propisima i urbanističkim planovima, zgrada poseduje dvorište koje je namenjeno za automobile u svrhu povećanja kapaciteta parking mesta. Pored dvorišta, stanarima je u ponudi mogućnost da obezbede parking mesto i u suterenu zgrade.

Cenzar novogradnja

Visok nivo iskorišćenosti prirodnog svetla

Ceneći prirodne resurse, investitor teži da u svim svojim objektima obezbedi što bolju iskorišćenost dnevnog svetla. Projekat je osmišljen tako da se vertikalna komunikacija obogati dnevnom svetlošću kroz neprekidne staklene površine.

Jo Lajosa novogradnja
Jo Lajosa novogradnja

Materijali korišćeni u gradnji obezbeđuju visoku efikasnost i trajnost objekta.

U izgradnji objekta se koristila isključivo puna opeka. Fasada je izgrađena sistemom “sendvič zid” za obezbeđivanje visokog nivoa energetske efikasnosti, a između stambenih jedinica zid debljine 25cm za što bolju zvučnu izolaciju. U unutrašnjosti zgrade takođe su korišćeni kvalitetni materijali – prirodni kamen za oblaganje stepeništa, te kombinacija parketa i keramičkih pločica u stambenim jedinicama.

Cenzar dnevni boravak i kuhinja

Grejanje na gas – povoljni režijski računi!

Zgrada je priključena na gas što se na prethodnim objektima pokazalo kao izuzetno efikasno rešenje kada je u pitanju kvalitetno grejanje i povoljni računi čak i u najhladnijim danima u toku zime.

Dnevna soba
Kuhinja Cenzar gradnja

Kvalitetna PVC Stolarija

Kako bi se informacija o energetskoj efikasnosti zaokružila, pored kvalitetnih tradicionalnih materijala i grejanja na gas, ključnu kariku u tom lancu predstavlja visoko kvalitetna PVC stolarija izrađena od nemačkih Gealan šestokomornih profila. Kao krajnji rezultat ove kombinacije zgrada je dobila Energetski pasoš B razreda što predstavlja odličnu klasu za kvalitetan život u ovoj zgradi.

Kuhinja i trpezarija zajedno sa dnevnim boravkom

Sigurnost pre svega

Neizostavan segment svakodnevnog života na koji se obraća posebna pažnja jeste bezbednost stanara i njihove imovine. Kao i svi naši objekti, objekat u Jo Lajoša je takođe opremljen savremenim video nadzorom kao i interfonom sa kontrolisanim ulaznim vratima. Pored ulaza u zgradu, svi stanovi poseduju sertifikovana sigurnosna vrata.

Nešto smo propustili da napišemo?

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.